Dečja mašta nema granice

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U ekspanziji modernih  tehnologija mali kreativni kutak je pronašao svoje članove. Đjaci od prvog do osmog razreda pokazali su šta od vrlo malo jednostavnog materijala može da se napravi i izgleda prelepo.

I pored njih ja sam pronašla inspiraciju za nove ideje. Kao neko ko je radio razne poslove, od profesora engleskog jezika, animatora, državnog službenika do direktora marketinga najveca ljubav se provlacila uvek između redova. A to je bio rad sa decom. Kako na privatnim časovima engleskog jezika tako i u internacionalnoj školi u kreativnoj radionici u Beogradu.

Materijale koje smo koristili i sa kojima smo radili bile su perlice, ukrasne zvezdice, srca, vodene boje, tuferi, sušeno lišće, perje.....i mašta.

Sve to možete da radite kod kuće sa decom, kada je kišni dan vi ga pretvorite u kreativnu igru u kojoj se možda otkrije i po neki novi talenat. Godišnja doba, ljubimci, i drugi motivi bili su deo svakog rada u toku prošle godine. Ovom prilikom možete da zavirite u mali svet daleko od briga i svakodnevice. Uživajte.

S poštovanjem

Svetlana Gavrilović❤

2 3 4 5 6 8 97 tmb

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh