Ljubav sa škorpijom

ljubav sa skorpijom
Ljubav sa Škorpijom je nezaboravno i neponovljivo iskustvo. Za nekoga je blagoslov a za nekoga rana koja nikad ne zaceljuje. Kako će ko doživeti i preživeti ljubav sa škorpijom zavisi od znaka dotične osobe odnosno od njenog karaktera. Vodenim znacima Škorpija odgovara i oni će iz nje izvući ono najbolje. Zemljanim znacima ljubav sa Škorpijom takođe prija, posebno biku. Za vazdušne i vatrene znakove Škorpija je suviše komplikovana i teška.
Škorpija nije previše lep znak u smislu klasične lepote ali zrači seksipilom i nekom čudnom harizmom kojoj je teško odoleti. Ona uživa da flertuje, osvaja i dominira. Kada odluči nekoga da zavede najčešće u tome i uspeva. U mladosti je sklona kratkim i burnim vezama zasnovanim na fizičkoj privlačnosti i strasti u malo zrelijim godinama je probirljivija i sve teže se zaljubljuje. Škorpija voli duboko i snažno. Daje  mnogo i traži mnogo. Kod nje nema ničeg površnog. Ona ili voli ili ne voli. Potreban joj je jak, dinamičan, strastven i posvećen partner.
Škorpija je veoma kompleksna ličnost. Ona je ipak vodeni znak i sav spektar emocija vodenih znakova utkan je i u njen karakter.  Ispod sve te čvrstine i odlučnosti krije se jedna ranjiva duša. Ako mislite da ćete lako videti kad je Škorpija nesigurna, povređena  ili pati veoma se varate jer ona ima neverovatnu moć samokontrole. Sa njenog lica ništa nećete pročitati. Kao što voli duboko, Škorpija i pati duboko i sama. Zbog straha da ne bude povređena ona ne pokazuje uvek ni ljubav koju oseća prema partneru. Ukoliko nije sigurna da je partner voli može izgledati hladnije i od Sibira ma kakva vatra gorela u njenom srcu. Ovo je osoba promenljivih raspoloženja. Ponekad čudljiva i mračna. Ima povremeno potrebu za samoćom. Ukoliko želite uspešnu vezu sa Škorpijom morate biti spremni da je prihvatite baš takvu kakva jeste bez pokušaja da je menjate jer u tome nikada nećete uspeti.
Strast i ljubomora su verovatno dve osobine po kojima je Škorpija najpoznatija. Ovo je poslednja osoba koja bi se mogla zadovoljiti platonskom vezom. Bez uzbudljivog i kvalitetnog seksualnog života nema stabilne i čvrste veze za Škorpiju. Što se tiče ljubomore tu je situacija sasvim jasna, Škorpija traži potpunu i bezuslovnu posvećenost i odanost u vezi. Izdaju i prevaru ne prašta mada sama baš i nije oličenje vernosti. To što Škorpija povremeno sebi dozvoljava kratke izlete u vezi za njenog partnera nikako ne važi. Muškarci su skloniji varanju od žena Škorpija ali kada je jako zaljubljen i muškarac Škorpija ume da bude veran do smrti. Žena Škorpija vara ako je zapostavljena u vezi. Ukoliko joj muž ne pruža dovoljno pažnje i nežnosti ona smatra da je najbolji način da mu se osveti da ga prevari.

ljubav sa skorpijom 1
 I kao što rekoh na početku ljubav sa Škorpijom je nezaboravno iskustvo. Ono što možete doživeti sa Škorpijom niko vam drugi ne može pružiti. Zato ako imate malo hrabrosti probajte.

Milena Marjanović
astrolog, hipnoterapeut i life coach

Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh