Odgovor astrologa

odgovor za osobu pod šifrom "jesen"

Ova jesen je dosta teška emotivno za vas. Doneli ste važnu odluku ali sam sigurna da patite zbog nje. Pokušajte da budete jaki jer i sami znate da vaša veza nema budućnosti. Vaš partner će pokušavati da obnovi vezu. On može da se javi čak i sad do kraja oktobra. Na proleće sledeće godine će takođe pokušati da uspostavi kontakt sa vama i da se pomirite. Od vas zavisi da li ćete to učiniti. Maj i jun sledeće godine su dobri emotivno. Mogli bi da sretnete zanimljivog muškarca u koga se možete zaljubiti. Taj čovek će biti mlađi od vas i to je ono što može da vas sputava. Ipak to može da bude dobra veza i može da traje. 2021. godina je još bolja i stabilnija emotivno i možda ćete se odlučiti i na brak, sa tim muškarcem koga možete sledeće godine d aupoznate.

odgovor za osobu pod šifrom "posao"

Ovo nije baš najidealniji horoskop za privatan posao. Ukoliko se odluči za privatan biznis mora da se naoruža strpljenjem jer uspeh dolazi polako i sa puno rada. U privatnom poslu bi moglo biti naglih i neočekivanih oscilacija a te oscilacije mogu biti zbog poslovnih partnera koji mu svojom neodgovornošću mogu praviti probleme ili zbog nekih nepovoljnih ekonomsksih kretanja u državi. Da bi to sprečio ili ublažio potrebno je da u svom poslu uvek bude inovativan i da prati nove trendove i znanja i naravno da koliko može bira sa kim sarađuje. Finansijku pomoć za posao bi trebalo da dobije ali možda tek od rodjendana sledeće godine, puno će čekati dok mu ne odobre novac. Period od jula sledeće godine je bolji za početak posla nego sad. Žene mogu da mu savetima ali i finansijski dosta pomognu. Takođe, zarada može doći i iz inostranstva bilo da radi van ili da se bavi uvozom i izvozom.

Odgovorza osobu pod šifrom "crvena"

Draga crvena, kraj ove godine i početak naredne mogao bi ti doneti novu vezu ali je verovatno opet u pitanju neka tajna veza. Od rođendana 2020. do rođendana 2021. je baš povoljan period za ljubav i zato je možda bolje da u tu tajnu i ne ulaziš ili se bar potrudiš da se ne vežeš previše da te to ne bi omelo, kada se pojavi prava osoba. 2020. godina ti može doneti stabilnu i lepu vezu. Povoljni meseci za ljubav su jun i novembar ali je verovatnije da će se ljubav dogoditi tokom jeseni, nego tokom leta. Ova ljubav bi mogla da se završi i brakom a to bi moglo da se dogodi od tvog rođendana 2021. do rođendana 2022. godine.

Odgovor za osobu pod šifrom”novi život“

Vaša Venera, planeta ljubavi je u kvadratu sa Saturnom a to je prilično neugodan aspekt koji donosi dosta problema na emotivnom planu. Ovde zaista možemo reći da ponekad nemate sreće u ljubavi, tu je u pitanju i karma iz prethodnog života ali i neke greške koje i sami pravite. Ne možete da utičete na sudbinu ali možete da utičete na svoje ponašanje i time poboljšate svoj emotivni život. Saturn blokira emocije i sprečava Veneru da pokaže svu raskoš svojih osećanja. U strahu da ne budete povređeni često se plašite da pokažete ljubav i plašite se da se vežete. Možda toga niste potpuno svesni ali to je jedan od problema na kom bi trebalo da poradite. Vi puno razmišljate i još više sve analizirate do najsitnijih detalja što vas takođe sprećava da dopustite svojim emocijama da se rasplamsaju. Ne kažem da je razmišljanje pogrešno i da razum ne treba uključiti i kad je ljubav u pitanju, samo što se vi opterećujete nebitnim sitnicama. Muškarcima možete nalaziti mane koje su zaista beznačajne. Ukoliko vam se neko udvara možete ga odbiti samo zbog neke sitnice koja vam se u tom trenutku nije dopala. Zbog toga se teško zaljubljujete. A opet kada se zaljubite to znaju da budu muškarci potpuno drugačiji od onoga što ste zdravorazumski želeli. Razmišljate puno a sa uranom u 5 kući ljubavi dogodi seda vam se dopadne iznenada neko ko najčešće nije ništa od onog što ste želeli. Uran donosi nagle i nepredvidive veze i takve muškarce. Muškarce koji su verovatno vrlo zanimljivi ali koje je često teško razumeti i još teže ukrotiti. Ipak nije sve tako loše u vašem horoskopu pa će tako proleće i leto 2021 biti odlično za ljubav. Na žalost nešto ozbiljno pre toga teško da se dogodi. Od aprila 2021 pa do avgusta je prilika da upoznate osobu sa kojom možete da ostvarite stabilnu vezu a od rođendana 2022 bi sa tom osobom mogli da uplovite u bračne vode. Tu osobu bi mogli upoznati na poslu i ne brinite pronaći će on vas.

Odgovor za osobu pod šifrom „Hana“

Ovan je hrabar, energičan, otvoren, direktan i novinarska profesija je uglavnom dobra za tvoj znak ali ne baš za tebe to si u pravu. Ti ćeš ipak verovatno raditi posao koji jeste povezan sa medijima. Bila bi dobar voditelj nekog programa ali više vezano za umetnost i kulturu. Tačno je da FDU teško upisati ali ukoliko to zaista toliko želiš pokušaj sledeće godine jer sledeća godina je povoljna za upis. Možda da probaš i na nekom privatnom fakultetu za glumu pa gde budeš primljena. Pored glume tebi odgovaraju i neke druge oblasti vezano za film, možda kamera, montaža... Uglavnom, mediji i film i jesu ono [to ti odgovara.  Svakako ćeš sledeće godine nastaviti sa studijama. Možda ćeš ponovo razmišljati o studijama u inostranstvu. Šta god i gde god da upišeš potrudi se da vredno radiš jer će već prva godina biti dosta teška. Postoji opasnost da u trećoj godini studija ponovo odlučiš iznenada da prekineš studije, čak i ako bi upisala FDU. Verovatno zbog nekog problema na fakultetu, nekog stresa. Ja ti savetujem da izdržiš i da prevladaš te probleme i završiš fakultet jer te potom očekuje lepa karijera.

 

 

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh