Odgovor astrologa

Odgovor za osobu pod šifrom "cupka"

Draga cupka između vas i vašeg partnera je velika privlačnost i emocionalna i fizička. Na žalost ovakve kombinacije, odnosno veze kao što je vaša znaju da budu i vrlo nestabilne pa može da dođe do naglog prekida. Uglavnom se ovakve veze završavaju brakom posle kraćeg zabavljanja. Što veza duže traje to su sve manje šanse za brak. Ovo važi i za vašu vezu. Šanse za brak postoje do kraja ove godine eventualno početka naredne. A 2020. Godina bi bila povoljna za trudnoću. Ukoliko do braka ne dođe tokom ove godine veza bi se naglo mogla okončati tokom sledećeg proleća. Ako budete u braku sledeće proleće bi moglo doneti i prvu ozbilniju bračnu krizu. Pre nego što se odlučite za brak sa ovim momkom dobro popričajte o tome kako zamišljate brak i zajednički život. Između vas postoje velike razlike u tom pogledu. Način na koji on želi da živi i na koji vi želite se dosta razlikuju a to bi u braku moglo dovesti do problema pa i razvoda. Ukoliko se ova veza ne završi brakom jako povoljna godina za vas za brak i decu je 2021.

Odgovor za osobu pod šifrom "proleće"

Momak za kog ste pitali je sklon naglim vezama ali i naglim prekidima veza. Uglavnom njegove ljubavi ne traju dugo. između vas postoji velika emotivna i fizička privlačnost ali uprkos tome teško da bi veza sa njim mogla da potraje. Mogli bi možda još da se mirite i raskidate ali na kraju bi se to završilo. Ni ova godina nije najbolja emotivno, na žalost. Postoji šansa za vezu ali ta veza bi mogla biti tajna. Možda se radi o muškarcu koji je oženjen ili ima devoju ali bi da bude i sa vama. Takva veza bi se mogla dogoditi tokom jeseni ove godine ali srećom ona neće trajati dugo, samo nekoliko meseci. Od rodjendana 2020. do rodjendana 2021 je pravo vreme za ozbiljnu ljubav, najverovatnije pri kraju 2021. Ta ljubav bi se mogla završiti brakom.

Odgovor za osobu pod šifrom "Jarac"

Postoji šansa da se pomirite sa vašim partnerom i da to ne bude konačan kraj. Međutim sve do kraja juna je loš period za vašu vezu. Ukoliko bi pre jula ove godine došlo do pomirenja ubrzo bi se ponovo javili problemi. Zato nemojte mnogo žuriti sa mirenjem bolje je da preispitate sebe i važu vezu i da vidite u čemu je problem. Od jula ove godine do maja sledeće je stabilan period emotivno. Maj i jun 2020. će opet doneti probleme na emotivnom planu i ponovo je moguć prekid. I to će verovatno biti konačan test za vašu vezu. Ukoliko se i posle tog perioda pomirite vaša veza će veorvatno trajati.

 

 

 

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh