Astrološki znaci ispred kovid ambulante

astroloski znaci ispred covid ambulante

OVAN
Nervozno šeta gore dole i nervira sve oko sebe. Ako nešto mrzi, mrzi da čeka a ovo se baš odužilo. Da nije ove visoke temperature i potvrde za bolovanje, odavno bi otišao odavde.
BIK
Bik je ogladneo od čekanja. Nije mu jasno kako je samo mogao da zaboravi da ponese nešto za jelo. Veruje da od korone neće umreti ali od gladi možda.
BLIZANCI
Obično nervozan i nestrpljiv Blizanac ovoga puta ne haje ni za bolest ni za haos oko sebe. Dok čeka svoj red pravi selfije, kači slike na društvene mreže, broji lajkove i čita komentare svojih virtualnih prijatelja.
RAK
Rak se najviše brine da se njegovi bližnji ne zaraze, posebno majka koju obožava. Odavno je kupio gomilu čajeva i vitamina koje će sad, svi zajedno morati da piju.
LAV
Lav odmah ulazi preko reda. On, da čeka? Šta vam pada na pamet! Ako ga doktor odmah ne primi ide pravo kod direktora. Ako treba i kod gradonačelnika lično.
DEVICA
Devica je u panici jer je pročitala sve što se moglo o koroni i sad joj se čini da ima sve simptome o kojima je čitala. Samo joj nije jasno kako se zarazila kad se strogo pridržavala svih pravila. Možda i više nego što je propisano.
VAGA
Vaga već nekoliko puta proverava svoj izgled u ogledalu. Šta ako je bolesna, to ne znači da treba da bude zapuštena i neuredna. Uostalom ovde ima više ljudi nego na mnogim društvenim događajima.
ŠKORPIJA
Škorpija uopšte nije zabrinuta jer zna da ako iko može brzo da ozdravi i da se oporavi to je ona. Ali je zato besna... Dobro će joj plati onaj ko joj je preneo koronu, samo da sazna ko je to bio!
STRELAC
Strelac je i dalje ubeđen da ima običnu prehladu. Ali i ako bude korona on ne brine zna da je zdrav i jak. Svojom vedrinom i optimizmom prevladao je mnoge probleme pa će i ovu koronu.
JARAC
Jarac je oprezan i na distanci od svih. Tačno je da ga ova bolest plaši a koga ne plaši? Još više ga brine šta će biti sa njegovim poslom ako bude morao u izolaciju ili ne daj Bože u bolnici.
VODOLIJA
Vodolija radoznalo posmatra sve oko sebe, pokušava da razgovara sa što više njih da vidi kako reaguju, kako se osećaju. Njoj ovo dođe kao jedan dobar socijalni eksperiment.
RIBE
Riba je zabrinuta jer zna da je podložna virusima i da često ima problema sa imunitetom. Ipak možda od svega ispadne i nešto dobro. Ona je već neko vreme sama a ovde ima zanimljivih likova. Ko zna...

 

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh