Retrogradna Venera

retrogradna venera
Venera je retrogradna u Blizancima od 13.maja do 25. juna ove godine.

Venera, planeta ljubavi nalazi se u znaku Blizanaca a danas je krenula retrogradnim hodom. Reč retrogradan-retro asocira na prošlost zbog čega će mnogima u sećanju oživeti uspomene na neke stare, nikad zaboravljene ljubavi. Neko će o bivšim ljubavima razmišljati sa setom, neko sa gorčinom a neko sa željom da se vrati. Na žalost te veze iz prošlosti ako se obnove teško da će trajati. Radi se o ljubavnim pričama koje su prekinute a nisu imale neki svoj prirodan i logičan kraj. Svrha njihovog obnavljanja je upravo u tome da se one sada završe i da se na njih konačno stavi tačka.
Za sve one koji su sami a maštaju o nekoj ozbiljnoj vezi ovo nije najbolji period za ljubav. Venera u Blizancima pa još retrogradna ne obećava mnogo. Blizanci su nestalni, vole da flertuju, da se igraju i poigravaju i ne vole da se vezuju. Ukoliko želite zabavu i provod uživaćete do kraja juna, za ozbiljnu vezu morate pričekati. Pošto je Venera retrogradna verovatno ćete posećivati neka mesta iz prošlosti na kojima ste se dobro provodili a možda i sa ljudima sa kojima se dugo niste videli.
Blizanci vole da pišu, pričaju, telefoniraju... Možda ćete u narednom periodu sa partnerom više pričati telefonom nego uživo ili se dopisivati SMS porukama umesto da se vidite. Takođe, Blizanci vladaju kraćim putovanjima i bliskim rođacima pa vam se neki zanimljiv susret upravo može dogoditi na putu ili kod nekog od rodbine.
Ukoliko ste u stabilnoj vezi ili braku u narednom periodu može doći do problema. Ali ako je vaš natalni horoskop dobar ti problemi će proći kada Venera 25. juna krene direktno. Ipak budite pažljivi sa partnerom dok je Venera retrogradna. Ne kopajte po prošlosti. Ne tražite probleme tamo gde ih nema. Budite verni jer svaki flert u ovom periodu može biti otkriven i dovesti do skandala.
S druge strane ako ste u nekoj lošoj vezi koju nikako ne uspevate da okončate, ovo je pravi trenutak za to.
Kako Venera vlada i našim finansijama u narednom periodu pažljivo rukujte novcem. Budite štedljiviji. Ne trošite nepotrebno i ne kupujte ništa skupo jer se možete pokajati. Možete za skupe pare kupiti loš kvalitet ili shvatiti da vam se to uopšte i ne sviđa.
Uticaj retrogradne Venere u Blizancima osetiće najviše osobe rođene u znaku ili podznaku Blizanaca, osobe rođene u znaku Strelca, kao i svi oni kojima je Venera u Blizancima ili je retrogradna u njihovom natalnom horoskopu.

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh