Još malo o Jupiteru u Jarcu

Jos malo o Jjupiteru u jarcu

photo:pixabay

Kako Jupiter u Jarcu utiče na svakog od nas pojedinačno zavisi od toga gde vam se znak Jarac nalazi u natalnom horoskopu. Već dugo vremena u Jarcu boravi planeta Pluton a i Saturn je tu od 2018. Ulaskom Jupitera u znak Jarca konačno možemo da odahnemo i da posle mnogo muke i truda očekujemo napredak u oblasti koja je pod vladavinom ovog znaka. Ali pazite uspeh je moguć samo ukoliko ste prethodnih godina vredno radili i trudili se. To je zakon Saturna. Gde vam se u natalnom horoskopu nalazi znak Jarca zavisi od vašeg podznaka.

Podznak Ovan

Jarac je u vašem 10. polju karijere i uticaj Jupitera u Jarcu odraziće se najviše na poslovnom planu. Poslednjih godina ste uložili mnogo rada i napora da ostvarite uspeh ali se stvari često nisu odvijale onako kako ste vi želeli. Konačno je došlo vreme da se vaša muka i trud isplate i da požanjete dugo očekivane rezultate. Ovo je dobar period i za popravljanje odnosa sa ocem sa kojim je možda proteklih godina bilo problema. Jarac obično predstavlja konzervativnog oca koji želi da održi autoritet u kući. Sada je vreme da se odnosi stabilizuju ali i da se vi izborite za svoju tako željenu autonomiju u odnosu na porodicu.

Podznak Bik

Za sve osobe sa podznakom u Biku ova godina je povoljna za putovanja u inostranstvo. Vi ste oprezni kada su putovanja u pitanju i volite da sve dobro planirate pre nego se odlučite da krenete i radije odlazite na poznata mesta gde se osećate sigurno. Sada je došlo vreme za otkkrivanje novih svetova, ako ne sa entuzijazmom a ono bar bez straha. Povoljno je i za sve studente posebno one koje su se poslednjih godina mučili i kojima baš i nije išlo. Nekima će Jupiter u Jarcu doneti konačan završetak fakulteta i dobijanje dugo očekivane diplome. Isto tako je povoljno i za spoljnu trgovinu ali i ljude koji se bave turizmom.

Podznak Blizanac

Osobama sa podznakom u Blizancima Jupiter tranzitira kroz 8.kuću, kuću novca ali novca koji dolazi od partnera, nasledstva ili osiguranja. Vreme je da sredite svoje račune, izmirite sve obaveze i dugovanja ali i da naplatite svoja potraživanja. Ukoliko vam je potreban kredit, ovo je pravo vreme za to. Dobra je godina i za ulaganja u posao ali samo pametno i oprezno. Retko se događa da vas zainteresuju tajne, misterije, okultno ali bi se to ove godine moglo dogoditi, bar dok vam je aktivirana 8.kuća. Ukoliko vam je potrebna pomoć psihologa ili želite da dođete u kontakt sa dubljim delovima psihe koji su za vas nepoznati učinite to sada. I naravno ono po čemu je ova kuća posebno poznata a to je seksualni život koji bi trebalo da cveta ove godine.

Podznak Rak

Jupiter u Jarcu u vašem 7. polju utiče na bolje odnose sa drugima i veći ugled u javnosti. Možete da popravite neke prethodnih godina narušene veze ili da uspostavite nove i značajne. Ovaj tranzit Jupitera je veoma povoljan za osobe koje se bave javnim poslom jer im može doneti popularnost. Takođe, ovo je dobra godina za brak. Ukoliko ste u braku, sledi olakšanje i smirivanje tenzija kojih je bilo dosta proteklih godina. Za usamljene konačno prilika za ulazak u bračne vode. Za one koji vode sudske sporove, posebno parnice, Jupiter u Jarcu bi mogao stvari preokrenuti u vašu korist a možda doneti i završetak procesa. 

Podznak Lav

Osobe sa podznakom u Lavu baviće se onim za njih često dosadnim svakodnevnim poslovima i obavezama. Vreme je za sletanje sa oblaka, preispitivanje ciljeva i velikih očekivanja. Potrebno je da naučite da uživate u malim stvarima i sitnim zadovoljstvima. Takođe, povoljno vreme za povećanje efikasnosti u radu i bolje odnose sa kolegama i podređenima. Isto tako dobro je i da se posvetite očuvanju svog zdravlja i stvaranju boljih navika u ishrani. Možda ćete otkriti da spremanje zdravih i ukusnih obroka može biti zabavno.

Podznak Devica

Osobama sa podznakom u Devici, Jarac je u 5 kući. Rad, red i disciplina karakteristike su ovih osoba. Ozbiljnost i odgovornost umesto zabave i opuštanja, njihov je moto. Ipak ova godina će u vaš život uneti više veselja i radosti. Povoljan je period za zaljubljene a za usamljene je šansa da se rodi velika ljubav. One koji očekuju prinovu mogla bi obradovati vest da je ona na putu. Dobra godina je i za sve koji se bave sportom ili umetnošću ili rade u show bisniss-u.

Podznak Vaga

Jupiter u vašoj 4. Kući doneće svetlo koje vam je potrebno da sagledate sve probleme koji vas već neko vreme prate ali i rešenja da ih prevaziđete. Pravi je trenutak
da se povrati izgubljena porodična harmonija. Možda ćete ove godine želeti da se više posvetite čalanovima svoje porodice i da slobodno vreme provodite u intimi svoga doma. Takođe je povoljno i za kupovinu nekretnina ili preuređenje, kuće, stana… Za neke od vas to je prilika da se vratite svojim korenima i povežete pokidane niti s prošlošću.

Podznak Škorpija

Jupiter u 3. kući povoljan je za učenje, kraća putovanja i poboljšanje komunikacije sa okolinom. Za otvorene, direktne i oštre škorpije, vreme je da nauče da u svoje komentare unose više takta i razumevanja. Dobra je godina i za poboljšanje odnosa sa braćom, sestrama i najbližom rodbinom. Možda ćete poželeti da kupite kompjuter, televizor ili čak novi auto. Svi koji se bave podučavanjem, novinarstvom ili pisanjem mogu očekivati zavidne uspehe u ovoj godini.

Podznak Strelac

Jarac u 2.kući novca ne obećava mnogo na materijalnom planu. Dok se Saturn u prethodnom periodu baškario u znaku Jarca i vašem 2.polju morali ste da se mučite da zaradite ali i da štedite kako biste preživeli. Jupiter u Jarcu doneće konačno bolju zaradu ali i malo oduška u trošenju novca. Možda ćete se odlučiti za bavljenje oblastima vezanim za poljoprivredu, hranu ili kulinarstvo, građevinu. Povoljan je period i za umetnike posebno dizajnere, pevače ili osobe koje se bave fotografijom. Neko od vas će se možda odlučiti da se posle mnogo godina vrati u rodni kraj.

Podznak Jarac

Mada ste stidljivi i rezervisani ove godine su reflektori upereni u vas. Bićete u centru pažnje mada to i ne želite. U ovoj godini treba da se posvetite više sebi. Da malo zaboravite na obaveze i karijeru i da više uživate. Možda ćete poželeti da promenite svoj izgled. Dobro je da se posvetite svom zdravlju a pre svega svom telu i fizičkoj kondiciji. Takođe, možda ćete poželeti da naučite neke nove veštine, neka nova znanja ali i da naučite da više volite sebe.

Podznak Vodolija

Jupiter se ove godine kreće kroz vašu 12. kuću i ponaša se kao vaš anđeo čuvar. Štiti vas od svih loših uticaja i loših ljudi. 12.kuća je kuća podsvesti pa je ova godina odlična za rad na sebi. Bavljenje razmišljanjem, molitvom, meditacijom, jogom ili razgovorom sa psihologom. Vi ste društvena osoba ali ove godine ćete poželeti da budete sami i otkrićete koliko su samoća, tišina i mir lekoviti. Ovo je i kuća karme pa je bavljenje sobom ali i dobrotvornim radom, pomaganjem nemoćnima i bolesnima prilika da se oduže neki karmički dugovi.

Podznak Ribe

11. kuća kroz koju tranzitira Jupiter u Jarcu je kuća planova, ciljeva i zbog toga je ovo dobra godina da ostvarite neke svoje davno započete projekte. Ukoliko ste mislili da se to nikada neće dogoditi i da nećete uspeti sada je vreme da dokažete i sebi i drugima šta možete. Ovo je takođe povoljna godina i za pravljenje novih planova za budućnost. Verovatno je u prethodnim godinama bilo problema u odnosu sa prijateljima, sada je došlo vreme da se izmirite i popravite svoj odnos ali da možda sretnete neke nove ljude i steknete nove prijatelje. Povoljno je za učlanjenje u neku organizaciju, grupu, sindikat...

 

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Duo Moderato - Igra za dvoje

Iosif Ivanovici - Danube Waves ( Valurile Dunării ) Budapest Strauss Ensemble

Idi na vrh